fbpx

Нашите атракции

Наемете за празник, тържество и тиймбилдинг или ни се доверете изцяло за организацията на вашето парти!

Посочените цени са за час. При наемане на по-голям брой атракции изготвяме индивидуални оферти! При въпроси се свържете с нас на телефон 0895 070808.

Футболен дартс

Представяме ви най-новата мания гигантски футболен дартс. С височина 4,5 метра, гигантска велкро мишена и специални лепящи се топки – цена от 199 лв.

Футболен билярд

Футболният билярд предлага фантастично съчетание между футбол и билярд, като вместо щека играчите използват краката си. – цена от 139 лв.
Точен мерник

Нашата надуваема игра точен мерник гарантира часове на забавления за вашето детско или корпоративно парти. – цена от 149 лв.

СУМО КОСТЮМИ

Независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита. Сумо костюмите гарантират незабравимо преживяване и са невероятно забавление за зрители и участници в схватката. – цена от 149 лв.Гигантски ТУИСТЪР

Гигантският ни туистър е игра подходяща за всяко едно парти. Независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита. – цени от 99 лв.


Интерактивни спортни конуси
Изключително забавна и динамична игра, която подлага на изпитание вашата бързина. Играта е подходяща за всички възрасти, независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита. – цени от 129 лв.


Въздушно стрелбище
Невероятната интерактивна игра въздушно стрелбище е изключително забавна игра, перфектна за всички възрасти и всяко парти. – цени от 169 лв.Въздушен футбол
С най-новата ни и уникална игра въздушен футбол направите всяко ваше парти незабравимо. Играта е подходяща за всички възрасти и гарантира часове забавление. Целта на играта е да отбележите гол с въздушната струя от конусите. – цени от 119 лв.Кенгуру
Кенгуру е състезателна игра в която се използват нашите специални кенгуру чували.
Децата поставят и двата си крака в Кенгуру чувала, и започва лудо състезание до финалната права. – цени от 59 лв.Гъсеница
Гъсеница е забавна и вълнуваща игра! Подходяща е за всички възрасти и е идеален вариант, който учи малки и големи на работа в екип.
Правилата са прости най-бързият отбор печели. Тази динамична игра е идеална за детски партита, рождени дни, тиймбилдинг събития, партита от всякакъв вид и специални поводи. – цени от 59 лв.


БЪРЗИ РЪЦЕ
Интерактивната ни игра Бързи ръце е перфектният избор за всяко парти. Забавна и съвременна това е игра, която трябва да опитате, тя подлага на изпитание вашата бързина. Играта е подходяща за всички възрасти, независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита. – цени от 129 лв.
Гигантски Баскетбол
Гигантският надуваем баскетбол е изключителна забавна игра и перфектен избор за всяко парти. Възможни са много вариации на игри, като винаги целта е една да вкараш топката в коша. Баскетбола е изключително лесен за инсталация . Тази динамична игра е идеална за детски партита, рождени дни, тиймбилдинг събития, партита от всякакъв вид и специални поводи. – цени от 99 лв.


Тунел
Тунелът е неизменна част от всички състезателни игри! В комбинация с нашите Кенгуру и Гъсеница гарантира уникално забавление за зрители и участници. Подходяща е за всички възрасти и е перфектният избор, който учи малки и големи на работа в екип.
Правилата са прости най-бързият отбор печели.
Тази динамична игра е идеална за детски партита, рождени дни, тиймбилдинг събития, партита от всякакъв вид и специални поводи. – цени от 59 лв.

Service Image


Извънземни
Интерактивната ни игра Извънземни подлага на изпитание вашата бързина. Подходяща за открито и закрито Извънземни е забавна и съвременна игра, която трябва да опитате. Играта е подходяща за всички възрасти, независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита. – цени от 129 лв.


УДАРИ КЪРТИЦАТА
Популярната игра „Удари къртицата“ оживява. Шест играча влизат в ролята на къртици и се показват през дупките като се опитват да откраднат топките на повърхността. Но трябва да внимават за играча в средата, който може да ги удари по главата с надуваем чук! Играчът, който събере най-много топки, печели . С тази игра забавлението е гарантирано! Подходяща е за всеки празник и всяка възраст. – цени от 199 лв.

УДАРИ КЪРТИЦАТА


НАДУВАЕМО РОДЕО
Дами и господа, вземете си каубойските шапки, защото е време за родео!
Уникално родео с дърпане!
Надуваемото ни родео с дърпане е доста по-забавно от механичния родео бик!
Чрез четирите въжета трябва да дърпате бика, а човекът отгоре да се задържи максимално дълго. Много по-трудно е да се задържите, отколкото мислите. Тази невероятна надуваема атракция е забавна за цялото семейство, корпоративни събития и перфектна за всеки случай! – цени от 179 лв.

Надуваемо родео


УЛОВИ БАНАНИТЕ
Нашата игра „УЛОВИ БАНАНИТЕ“ подлага на изпитание вашата ловковкост и внимание. В рамката има 10 електромагнита, които държат бананите на място или ги освобождават , управлявани от контролна кутия. Играе се от двама играчи. Единият се стреми да улови бананите във въздуха, а другият контролира бананите – кога и кои да падат. Забавна и подходяща за всяка възраст! – цени от 149 лв.ВЪЗДУШНО ТОПЧЕ
Играта „ВЪЗДУШНО ТОПЧЕ“ може да се използва на всяко събитие без възрастово ограничение, тя е просто забавни за всички!
Постоянният въздух от конусите позволява на топките да се задържат. Целта е да се премести топката, която се движи, от един конус в друг, за да се вкара в кошницата в края на надуваемата маса. Може да се играе с два отбора едновременно. Играта има много варианти. Кой в крайна сметка ще има най-много топки в кошницата? или Кой най-бързо ще пренесе топката от едната страна до другата страна? – цени от 169 лв.

ВЪЗДУШНО ТОПЧЕ


ТАНГРАМ
Танграм (буквално: „седем плочки на умението“) е китайска логическа игра, вид главоблъсканица за подреждане. Състои се от седем плочки, наречени тани – един квадрат, един успоредник и пет триъгълника (два големи, един среден и два малки). Играта може да се използва като пъзел, от чиито части се образува нова фигура. В създаването на тази фигура трябва да се използват и седемте геометрични фигури без да се препокриват.
Целта на играта е да се редят специфични фигури, зададени само със силуетите си, но при условие, че се използват всичките седем плочки и то така, че да не се застъпват.
Играта „Танграм” е насочена към развитие на логическото, пространственото и конструктивното мислене и съобразителността. Играта е подходяща за всяка възраст и предлага гарантирано забавление за всички празници, тимбилдинг, рождени дни и всякакви събития. – цени от 69 лв.

ТАНГРАМ


БОМБЕН ОТРЯД
Играта „БОМБЕН ОТРЯД“ е експлозивна надпревара между двама играчи. При даден сигнал играчите застават на определените места и започват да помпат възможно най-бързо. Колкото по-бързо се помпа, толкова повече се надува балонът , докато най-накрая достигне игличката. В този момент балонът ще се пукне и ще спечелите.
Страхотна игра за всички възрасти. Играта предлага гарантирано забавление за всеки един празник, тимбилдинг, рожден ден и всякакви събития. – цени от 129 лв.

БОМБЕН ОТРЯДВОДНА БОМБА
Страхотно забавление с играта ВОДНА БОМБА. Целта на играта е да намокрите приятелите и колегите си с вода, като спукате балона над главите им. Ако успешно удариш мишената, тогава люлеещото се рамо се завърта, за да изскочи балона, който е пълен с вода. Играта предлага гарантирано забавление за всеки един празник, тимбилдинг, рожден ден и всякакви събития. – цени от 139 лв.

ВОДНА БОМБА


КАМЪНИ СТЪПАЛА
Перфектната тиймбилдинг игра. Играе се от два отбора целта е да се достигне до финала използвайки единствено нашите подскачащи камъни.
Играта ще научи двата отбора на работа в екип, като и гарантира много усмивки.“Гигантски рингове“ е незабравима игра за всяко едно парти. Кой ще отбележи най – много точки? Играта е подходяща за всички възрасти, независимо дали искате да добавите забавление към корпоративни събития, рождени дни, тиймбилдинг, обществени събития или детски партита.“CASH буря  – Страхотно забавление с най-новата ни игра “CASH буря . Целта на играта е да уловите възможно най-много пари за 30 секунди. Ако мислите, че е лесно трябва да опитате? Надуваема пързалка коли 7м дълж. х 4 м шир.


Надуваем състезателен замък – дължина 12 м. х 3 м. – Цени от 380лв.Замък Рапунцел с размери 5,2 м. х 5,5 м. – Цени от 320 лв.
„Раз, два, три“ – Нашата игра „Раз, два, три““ е бърз и забавен начин да накарате хората да работят заедно за постигане на обща цел. Екипът трябва да намери начин да измине маршрут най-бързо. Тази игра изисква от участниците да общуват ефективно, за да са най-бързи по трасето.